Nova novosadska avantura: bliže vama

 Hej, Lagami drugarice!

Naš i vaš  omiljeni slow fashion brand je u ubrzanju! Preselili smo se iz Radničke u Žarka Zrenjanina 8, bićemo vam uvek usput! Nova lokacija, a stari i poznati šarm i stil.

Iskreno, selidba nije što i poljem proći, to bi rekao pesnik, dizajnerka mora i police da sklapa (vidi dole :-))

Naša nova radnja, slobodno mogu da kažem, je najelegantniji i najčudesniji modni prostor u gradu! Zamislite ovo: uvek ćemo vam biti blizu, a kad uđete, već vas vidim s vrata, kako se osećate fantastično. Pa kad probate nešto i pogledate u ogledalo, mogu da zamislim vaše objave na Intagramu i caption “I WOKE UP LIKE THIS!”.

From zero to hero

Bila je to burna avantura u proteklih devet godina. Ovo je naša četvrta lokacija u Novom Sadu. 

Hajde sada da samo odvojimo trenutak da se setimo. 

Počelo kao i sve početničke muke, na zabačenoj adresi na Podbari, u koju su isprava dolazile samo drugarice i najverniji modni fanataci. Mama je bila najredovnija! I Bono na ulazu. A evo nas danas, kako prepoznajete Lagami na drugim ženama i volite ovaj brend! Imamo čak i ikonične modne komade, kao što su baggy pantsasymmetric t-shirts, square tops, da nabrojim samo neki večiti Lagami koji oduvek volite i koji ne poznaje trendove ili sezonu. 

Počela sam kroz ispunjavanje sopstvenog sna i onoga što zovemo poziv. Kreativni poziv. From zero to hero. Kakva vožnja, s Podbare do čak 6 samostalnih modnih revija i nebrojeno intervuja i editorijala. Pa prvi put kad sam čula na ulici: „Je to “Lana Lagami’?“ 

Dakle, pripremite svoju unutrašnju fashionistu, pratite nas i obratite pažnju na novosti o našem svečanom otvaranju i super promocijama. Jedva čekam da vas vidim ovde!  

S puno ljubavi i s mrvom* modne i kreativne fantastičnosti,

Lana

*a mrva k’o grudva8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *