Zamena artikala

Zamena veličine ili zamena za drugi artikal

 

Proizvod se u zakonskom roku može zameniti za drugi, pod uslovom da nije oštećen i korišćen, a troškove vraćanja snosi kupac. Kupac može i ne mora da navede razloge zamene. U slučaju da ne želite ništa u zamenu već jednostavno želite da vratite artikal i dobijete nazad novac kliknite ovde . Ukoliko želite da reklamirate proizvod jer je stigao oštećen ili mu se nešto dogodilo tokom nošenja kliknite ovde
Zamena se mora izvršiti u zakonskom roku od 14 dana od dana prijema pošiljke.

U slučaju zamene proizvoda za drugu veličinu, prodavac je u obavezi da izvrši zamenu ukoliko taj proizvod postoji na stanju. Ukoliko kupljeni proizvod za koji se traži zamena ne postoji na stanju, prodavac je dužan da proizvod zameni za drugi po želji kupca, uz eventualnu doplatu ili vraćanje razlike u ceni. Za slučaj nepostojanja mogućnosti zamene prodavac je dužan da kupcu vrati novac ukoliko kupac tako zahteva, a može i da mu izda vaučer koji će kupac iskoristiti kasnije. Troškove vraćanja artikla za zamenu i ponovnog slanja snosi kupac.

Ukoliko želite da zamenite artikal koji ste dobili neophodno je da nas pozovete ili pošaljete SMS/Viber/Whatsapp poruku na sledeći broj i obavestite nas o zameni:

+ 381 69 5885878

Ili na pošaljite email na: office@lagami.com. Zamena nakon perioda od 14 dana više nije moguća.